För syrran har tagit studeeeenten!!!

Grattis till studenten!

Sommarlov!

Gjorde min sista tenta för denna terminen i förmiddags. Känns så skönt, men nu är det spänd väntan på resultatet (och resultatet på tentan som gjordes förra veckan). Förhoppningsvis vill även de anställda ta semester snart, så jag hoppas på en snabb rättning.


Här satt man och klämde ur all kunskap till sista droppen. Det var dock svårt eftersom hjärnan redan tagit semester.



Sitter nu hemma, nöjd över att inte ha någonting som behöver pluggas på!

Kvällen

Dags att avrunda dagen. Sitter fortfarande ute på altanen med laptopen och slöar, dock så börjar det bli kyligt nu. Har redan bytt ut shortsen mot mjukisbyxor och uppgraderat med en långärmad tröja. Nej, nu säger jag godnatt.


Nog med tentaplugg för idag!

Nu har jag slagit ihop organiseringsboken. Pust! Tänkte bjuda på lite bilder från mors-dag och de varma helgdagarna.

På mors-dag var familjen ute och åt lunch på Strandkanten. Mycket god buffé som bestod av två sorters kött, stekt potatis, potatisgratäng, flertalet såser, massor av ostar, kex och grönsaker. Det fanns till och med två sorters efterrätt att välja mellan, jag tog naturligtvis kladdkakan.



Var på loppis i lördags hos Kristinehamns katthem. Jag fick med mig lite saker hem, men har inte tagit någon bild... Dock så tog jag en bild på mina nya fina sandaler jag köpte senare under dagen. Ursköna! =D




Jag har suttit vid altanbordet hela dagen och tentapluggat. Hade under en tid sällskap av två sovande pälsbollar vilket var väldigt mysigt tills Caesar började snarka högljutt.